• Ali potrebujete spletno stran?

 • Obrnili ste se na pravi naslov.

 • Lahko vam predlagamo odlicne resitve!

KAJ DELAMO

PRAKTIČNE IN ESTETSKE SPLETNE STRANI

Razvijamo spletne strani

Razvijamo spletne strani

Oblikujemo izvirne spletne strani po želji naročnikov. Nudimo SEO in tehnično podporo. Vzdržujemo spletne strani in pomagamo pri njihovi uporabi. Naša oblikovalska ekipa zagotavlja, da bo vaša spletna stran kakovostna tako po izgledu kot tudi po funkcionalnosti. Nudimo celovite rešitve za stacionarne računalnike in mobilne naprave.

Osredotočamo se na iOS/OS X in ANDROID

Osredotočamo se na iOS/OS X in ANDROID

Specializirani smo za razvoj programske opreme za Mac in ANDROID, zato se stalno trudimo za optimalizacijo najboljših UI/UX platform, ki jih razvijamo. Če potrebujete Mac aplikacije ali prenos z Windowsov na OS X, vam lahko uspešno pomagamo. Imamo bogate izkušnje z dostavo odličnih Mac UI/UX aplikacij. Na področju izdelovanja izvirnih aplikacij za iOS in OS X nudimo veliko mero izvedenskega znanja.

Izdelujemo mobilne aplikacije

Izdelujemo mobilne aplikacije

Mobilne aplikacije so v poslovnem svetu priporočljive, ko dopolnjujejo poslovni proces. Z mobilnimi aplikacijami vam lahko pomagamo še izboljšati vaše poslovanje. Poznamo načine, kako iz scratcha razviti uspešno aplikacijo. Vso programsko opremo, ki smo jo razvili, vedno temeljito preveri naš inženir za kontrolo kvalitete.

Če vašega podjetja ni na spletu, potem ga ni!

— Bill Gates —

Individualni pristop in visoka kakovost vsebine

Vsako stranko obravnavamo individualno, z osebnim pristopom. Nudimo ji optimalne možnosti pri oblikovanju zunanje podobe, notranjega ustroja in uporabnosti spletne strani. V stalnem stiku s stranko ji nudimo celovito podporo v vseh fazah izdelave spletne strani. Nudimo pomoč pri registraciji domene in nastavitev e-poštnih naslovov na osebni domeni. Poceni vam namestimo in konfiguriramo elemente za iskanje po celotnem spletnem mestu, naročniške obrazce, kontaktne obrazce in podobno. Z uporabo ustreznih optimalnih možnosti kot so galerije, sliderji in gradniki vam pomagamo pri strukturiranju in predstavitvi besedilnega gradiva in grafične vsebine. Spletno stran povežemo z družabnimi omrežji in poskrbimo za jezikovno podporo v različnih jezikih.

SEO – optimizacija spletne strani in tehnična podpora

Pomagamo vam pri SEO – optimizaciji spletne strani in poskrbimo, da jo pokažejo najpomembnejša iskalna omrežja. Na željo lahko spletno stran vključimo v Googlovo analitiko. Poskrbimo, da je spletna stran prilagojena za uporabo preko pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Tehnično podporo nudimo brezplačno še 12 mesecev po izvedbi storitve. Naročnikom spletne strani nudimo nadaljnjo administrativno podporo in možnost dodajanja nove vsebine po zelo ugodni ceni. Nudimo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, ki ga lahko dobite na trgu.

Storitve

JAVEDI d.o.o. je podjetje, katerega osnovna dejavnost je programiranje, oblikovanje in izdelava spletnih strani

JAVEDI d.o.o. je podjetje, katerega osnovna dejavnost je programiranje, oblikovanje in izdelava spletnih strani.
Specializirani smo za iOS in OS X in Android platforme. Ustvarjamo in oblikujemo spletne strani vseh težavnostnih ravni.
Kot razvojni studio ponujamo pomoč v programiranju, planiranju in vodenju projektov in to z zagotavljanjem potrebnih strokovnjakov in s formiranjem delovne skupine, ki bo uspešno izvedla dogovorjeno storitev. Smo skupina vrhunskih strokovnjakov različnih profilov IT industrije. Osnova našega podjetja so strokovnjaki za programsko opremo, vodje proektov, tehniki in oblikovalci. Večina naših sodelavcev ima več kot deset let izkušenj na področju programiranja.

Z našimi storitvami lahko občutno vplivamo na rast in razvoj vašega poslovanja

Z našimi storitvami lahko občutno vplivamo na rast in razvoj vašega poslovanja. Ponosni smo na ideje, ki smo jih razvili sami ali pa smo v sodelovanju z naročnikom. Prav vsako idejo, ki lahko vpliva na uspešnost vašega poslovanja, smo pripravljeni deliti in razvijati v sodelovanju z vami. Posebej nas zanimajo dolgoročno sodelovanja.

Pri poslovanju se obnašamo etično

Pri poslovanju se obnašamo etično. Zavedamo se, da je sodelovanje v obliki zunanjega sodelavca včasih tudi zelo zahtevno. Včasih morate zamenjati programerja in v takem primeru lahko vaša programska oprema celo propade in pripade podjetju, ki jo je programiralo. Če niste zadovoljni z našim delom vam mi v primeru prekinitve pogodbe, izročimo vse informacije in materiale, uporabljene do trenutka prekinitve pogodbe. Tako vaši programi ne bodo ogroženi. V odnosu do strank se odnašamo odgovorno. Delo z nami je lahko, saj vas ne pošiljamo iz oddelka v oddelek. Za sprejeti projekt določimo vodjo, ki ga od začetka do aplikacije nadzira in usmerja.

Če iščete dobrega in zanesljivega programerja in aplikatorja programov v obliki zunanjega sodelavca, nas pokličite in zahtevajte brezplačno ponudbo za izvedbo vašega projekta!

Samo tepec potrebuje red – genij kaos obladuje.

— Albert Einstein —

Koliko stanejo naše storitve?

Po ugodni ceni naredimo to, kar je za vas najboljše. Zakaj ne bi začeli z nečim manjšim?

Nizka cena za obsežen program!

ZAČETNI PAKET

od 199 € *
  • Enoletna tehnična podpora
  • Gostovanje + SSL certifikat 1 leto
  • Postavitev Domov in 5 podstrani
  • Mobilna prilagoditev
  • Kontaktni obrazec

STANDARD

od 299 € *
  • Enoletna tehnična podpora
  • Gostovanje + SSL certifikat 1 leto
  • Postavitev Domov in 10 podstrani
  • Mobilna prilagoditev
  • Kontaktni obrazec
  • Družabna omrežja
  • Optimizacija (SEO)
  • Googlova analitika

SPLETNA TRGOVINA

od 499 € *
  • Enoletna tehnična podpora
  • Gostovanje + SSL certifikat 1 leto
  • Postavitev Domov in 20 podstrani
  • BLOG – Spletni dnevnik
  • Vključeno do 20 izdelkov
  • Mobilna prilagoditev
  • Kontaktni obrazec
  • Podpora v različnih jezikih
  • Naročniški obrazci
  • Družabna omrežja
  • Optimizacija (SEO)
  • Googlova analitika

* Nismo zavezanci za DDV

Ste pripravljeni na pogovor?

Ja

KAJ PRAVIJO NAŠE STRANKE

 • Zavod Vita je dobil novo spletno predstavitev www.istra-nasa.si. Izdelala jo je družba ‘Javedi’. Zelo zadovoljni. Profesionalen pristop, še posebej s tehnične strani in tržne uspešnosti. Izvajalec je poskrbel tudi za vidike, na katere sami nismo bili pozorni. Cilj izvajalca je dober in učinkovit izdelek, s katerim je stranka zadovoljna. Občutek, da nekdo res skrbi za končni dober rezultat projekta. Visoka korektnost skozi celotni čas sodelovanja. Zelo priporočam.

  www.istra-nasa.si

  — Leda Dobrinja —
 • Zelo dobre in profesionalne storitve pri ustvarjanju spletne strani in socialnih medijev. Podjetje Javedi najde in priporoča dobre in inovativne rešitve za spletno stran glede na potrebe strank, prav tako pa upošteva zakonitosti spletnega marketinga. Pri storitvi ima v mislih celostno podobo in predstavo stranke ali strankinega projekta na spletu. K storitvi so vključeni dodatni moderni predlogi in rešitve. Dobra komunikacija s stranko ter hitre in zanesljive storitve. Definitivno 5 zvezdic!!! Zelo priporočeno podjetje!

  www.belidan.com

  — Elida Bussolin —
 • Delo G. Jaroslava pri umetniškem oblikovanju in tehničnih rešitvah za spletne strani je zelo profesionalno. Hitrost pri uvajanju rešitev in pri storitvah je znatna. V vidu ima vedno, kaj bi bilo najboljše za potrebe stranke, in nato to rešitev predlaga. Njegova storitev in tehnične rešitve presegajo golo izdelavo spletnih strani, G. Jaroslav ponudi veliko več – optimizacija, dodatki spletni strani, internetni marketinški pristop… Toplo priporočam vsem!

  www.belidan.com

  — Alberto Bussolin —
 • Jaroslav iz podjetja Javedi (www.javedi.si) je mojster svojega početja. Spletna stran, ki mi jo je izdelal, je pregledna, berljiva, čista in estetska, zelo lepa in zelo moja! Vrhunska tehnična podpora in profesionalno vodenje skozi ves proces nastajanja spletne strani in socialnih omrežij. Sem nadvse zadovoljna, hvaležna in navdušena!!

  www.etnobotanika.si

  — Vlasta Mlakar —
 • G. Jaroslav mi je izdelal čudovito spletno stran. Z največjim zadovoljstvom delim svojo izkušnjo z vami. Je oseba, katera se z vsem srcem ter strokovnim znanjem preda ustvarjanju željenega projekta. Skozi ves proces pa dobronamerno svetuje, je prilagodljiv, natančen, prijazen in zelo učinkovit. Jaroslav, najlepša hvala za vašo izjemno kreacijo.
  Zelo priporočam!

  www.maagichearts.com

  — Kssena Rubnnik —

REFERENCE

To so vzorci nekaterih naših izpeljanih nalog.

admin @ javedi.si

Postojna, Slovenija

 

 

        

STIK Z NAMI

Za naročilo spletne strani ali za pomoč pri uporabi že obstoječe vas prosimo, da izpolnete priloženi obrazec.

V njem lahko postavite tudi svoja vprašanja.

ČE ŽELITE PREJETI NAŠO PONUDBO,

PROSIMO, IZPOLNITE VPRAŠALNIK:

PRENESITE VPRAŠALNIK  Če vas zanima sodelovanje z nami, izpolnite, prosimo, priloženi gornji obrazec. Odgovorili vam bomo na vsa vaša vprašanja.

  Prav tako nam lahko na priloženem obrazcu sporočite vse morebitne težave, ki ste jih mogoče imeli z našo programsko opremo. Na vaša vprašanja vam bomo kar najhitreje odgovorili.

  Back to Top