Reference Kingdom Products

Opis projekta

Kdo in kaj je Kingdom Products? Znamka je rojena!

Koncept Kingdom Products se je uveljavil septembra 2021, zamislila pa ga je ustanoviteljica in vseživljenjska podjetnica Candace Benton. To obdobje je sovpadlo z začetkom globalne ozaveščenosti o COVID-19 in spoznanjem, da spletno nakupovanje postaja trajen trend. Izdelki Kingdom so se pojavili kot odziv na razvijajočo se pokrajino vedenja potrošnikov .

Kako razmišljamo o naši blagovni znamki

Candace je zgradila in še naprej gradi blagovno znamko Kingdom Products na treh temeljnih konceptih:

Ljudje pred dobičkom : Kingdom Products je namenjen zagotavljanju dostopa do kakovostnih izdelkov, ki izpolnjujejo praktične potrebe. Cilj je spodbujati zadovoljstvo, veselje in zvestobo strank z zavezo k ustvarjanju pozitivne izkušnje.

Dobiček za ljudi : Candace verjame v uporabo dobička za izboljšanje družbe. Kingdom Products sodeluje z organizacijami po vsem svetu in usmerja 100 % svojega dobička v pobude, ki izboljšujejo kakovost življenja za tiste, ki ga potrebujejo. Obiščite www.sleeptighttonight.org za podrobnosti o neprofitnem sodelovanju.

Progresivna popolnost: Perfection, za Kingdom Products, se obravnava kot dinamično potovanje in ne kot statično stanje. Vsaka izdaja izdelka stremi k popolnosti z uporabo vrhunskih materialov in sodelovanjem s posamezniki in subjekti, ki so predani kakovosti.

Kingdom Products je zavezan zagotavljanju najboljših izdelkov ljudem po vsem svetu, pri čemer sodeluje z ekipami v Sloveniji, Italiji, Rusiji, Turčiji, Ukrajini, na Poljskem, Kitajskem, v Ameriki, Združenem kraljestvu in Vietnamu, da bi razumeli različne tržne potrebe.

Kdo naredi Kingdom Products odlično blagovno znamko?

Candace Benton , ki živi v Kaliforniji in je po poklicu klinična terapevtka, je vizionarka za Kingdom Products. Candace, solastnica Serrenity Recuperative Care, Inc. v Los Angelesu, se osredotoča na stanovanjske rešitve za brezdomce in uteleša etos »Ljudje pred dobičkom«.

Nakupovanje bi moralo biti prijetno.

Candace verjame, da mora nakupovanje vzbujati pozitivne občutke. Kingdom Products je odraz njene strasti do nakupovanja, ki temelji na izkušnjah, ki presegajo transakcije. Ceni podjetja, ki ne le zagotavljajo kakovostne izdelke, ampak tudi prispevajo k temu, da je svet boljši.

Leta 2023 je imela Candace to srečo, da se je srečala in združila moči z Elido Dobrinja ter prinesla bogate izkušnje iz svojega ozadja z Amazonom. Skupaj si prizadevajo povzdigniti Kingdom Products na nove višave ter strankam zagotoviti odličnost, navdušenje in cenovno dostopnost.

Bodite pozorni na Kingdom Products za prihajajoče podvige, vključno z božično trgovino 2024, velikonočno trgovino 2025 in uvedbo »Kingdom Klasses«, platforme za usmerjanje posameznikov, da postanejo uspešni prodajalci na Amazonu.

Podrobnosti projekta

Naročnik: Kingdom Products LLC

Oznake:

Poglej Projekt
Back to Top