Storitve

JAVEDI d.o.o. je podjetje, katerega osnovna dejavnost je programiranje, oblikovanje in izdelava spletnih strani

JAVEDI d.o.o. je podjetje, katerega osnovna dejavnost je programiranje, oblikovanje in izdelava spletnih strani.
Specializirani smo za iOS in OS X in Android platforme. Ustvarjamo in oblikujemo spletne strani vseh težavnostnih ravni.
Kot razvojni studio ponujamo pomoč v programiranju, planiranju in vodenju projektov in to z zagotavljanjem potrebnih strokovnjakov in s formiranjem delovne skupine, ki bo uspešno izvedla dogovorjeno storitev. Smo skupina vrhunskih strokovnjakov različnih profilov IT industrije. Osnova našega podjetja so strokovnjaki za programsko opremo, vodje proektov, tehniki in oblikovalci. Večina naših sodelavcev ima več kot deset let izkušenj na področju programiranja.

Z našimi storitvami lahko občutno vplivamo na rast in razvoj vašega poslovanja

Z našimi storitvami lahko občutno vplivamo na rast in razvoj vašega poslovanja. Ponosni smo na ideje, ki smo jih razvili sami ali pa smo v sodelovanju z naročnikom. Prav vsako idejo, ki lahko vpliva na uspešnost vašega poslovanja, smo pripravljeni deliti in razvijati v sodelovanju z vami. Posebej nas zanimajo dolgoročno sodelovanja.

Pri poslovanju se obnašamo etično

Pri poslovanju se obnašamo etično. Zavedamo se, da je sodelovanje v obliki zunanjega sodelavca včasih tudi zelo zahtevno. Včasih morate zamenjati programerja in v takem primeru lahko vaša programska oprema celo propade in pripade podjetju, ki jo je programiralo. Če niste zadovoljni z našim delom vam mi v primeru prekinitve pogodbe, izročimo vse informacije in materiale, uporabljene do trenutka prekinitve pogodbe. Tako vaši programi ne bodo ogroženi. V odnosu do strank se odnašamo odgovorno. Delo z nami je lahko, saj vas ne pošiljamo iz oddelka v oddelek. Za sprejeti projekt določimo vodjo, ki ga od začetka do aplikacije nadzira in usmerja.

Če iščete dobrega in zanesljivega programerja in aplikatorja programov v obliki zunanjega sodelavca, nas pokličite in zahtevajte brezplačno ponudbo za izvedbo vašega projekta!

Back to Top