Parallax Testimonials s

KAJ PRAVIJO NAŠE STRANKE

 • Zavod Vita je dobil novo spletno predstavitev www.istra-nasa.si. Izdelala jo je družba ‘Javedi’. Zelo zadovoljni. Profesionalen pristop, še posebej s tehnične strani in tržne uspešnosti. Izvajalec je poskrbel tudi za vidike, na katere sami nismo bili pozorni. Cilj izvajalca je dober in učinkovit izdelek, s katerim je stranka zadovoljna. Občutek, da nekdo res skrbi za končni dober rezultat projekta. Visoka korektnost skozi celotni čas sodelovanja. Zelo priporočam.

  www.istra-nasa.si

  — Leda Dobrinja —
 • Zelo dobre in profesionalne storitve pri ustvarjanju spletne strani in socialnih medijev. Podjetje Javedi najde in priporoča dobre in inovativne rešitve za spletno stran glede na potrebe strank, prav tako pa upošteva zakonitosti spletnega marketinga. Pri storitvi ima v mislih celostno podobo in predstavo stranke ali strankinega projekta na spletu. K storitvi so vključeni dodatni moderni predlogi in rešitve. Dobra komunikacija s stranko ter hitre in zanesljive storitve. Definitivno 5 zvezdic!!! Zelo priporočeno podjetje!

  www.belidan.com

  — Elida Bussolin —
 • Delo G. Jaroslava pri umetniškem oblikovanju in tehničnih rešitvah za spletne strani je zelo profesionalno. Hitrost pri uvajanju rešitev in pri storitvah je znatna. V vidu ima vedno, kaj bi bilo najboljše za potrebe stranke, in nato to rešitev predlaga. Njegova storitev in tehnične rešitve presegajo golo izdelavo spletnih strani, G. Jaroslav ponudi veliko več – optimizacija, dodatki spletni strani, internetni marketinški pristop… Toplo priporočam vsem!

  www.belidan.com

  — Alberto Bussolin —
 • Jaroslav iz podjetja Javedi (www.javedi.si) je mojster svojega početja. Spletna stran, ki mi jo je izdelal, je pregledna, berljiva, čista in estetska, zelo lepa in zelo moja! Vrhunska tehnična podpora in profesionalno vodenje skozi ves proces nastajanja spletne strani in socialnih omrežij. Sem nadvse zadovoljna, hvaležna in navdušena!!

  www.etnobotanika.si

  — Vlasta Mlakar —
 • G. Jaroslav mi je izdelal čudovito spletno stran. Z največjim zadovoljstvom delim svojo izkušnjo z vami. Je oseba, katera se z vsem srcem ter strokovnim znanjem preda ustvarjanju željenega projekta. Skozi ves proces pa dobronamerno svetuje, je prilagodljiv, natančen, prijazen in zelo učinkovit. Jaroslav, najlepša hvala za vašo izjemno kreacijo.
  Zelo priporočam!

  www.maagichearts.com

  — Kssena Rubnnik —
Back to Top