KAJ DELAMO

PRAKTIČNE IN ESTETSKE SPLETNE STRANI

Razvijamo spletne strani

Razvijamo spletne strani

Oblikujemo izvirne spletne strani po želji naročnikov. Nudimo SEO in tehnično podporo. Vzdržujemo spletne strani in pomagamo pri njihovi uporabi. Naša oblikovalska ekipa zagotavlja, da bo vaša spletna stran kakovostna tako po izgledu kot tudi po funkcionalnosti. Nudimo celovite rešitve za stacionarne računalnike in mobilne naprave.

Osredotočamo se na iOS/OS X in ANDROID

Osredotočamo se na iOS/OS X in ANDROID

Specializirani smo za razvoj programske opreme za Mac in ANDROID, zato se stalno trudimo za optimalizacijo najboljših UI/UX platform, ki jih razvijamo. Če potrebujete Mac aplikacije ali prenos z Windowsov na OS X, vam lahko uspešno pomagamo. Imamo bogate izkušnje z dostavo odličnih Mac UI/UX aplikacij. Na področju izdelovanja izvirnih aplikacij za iOS in OS X nudimo veliko mero izvedenskega znanja.

Izdelujemo mobilne aplikacije

Izdelujemo mobilne aplikacije

Mobilne aplikacije so v poslovnem svetu priporočljive, ko dopolnjujejo poslovni proces. Z mobilnimi aplikacijami vam lahko pomagamo še izboljšati vaše poslovanje. Poznamo načine, kako iz scratcha razviti uspešno aplikacijo. Vso programsko opremo, ki smo jo razvili, vedno temeljito preveri naš inženir za kontrolo kvalitete.

Back to Top